Kabar

  • Wektu kirim: Jan-04-2022

    Minpn ngarep-arep 2022 nggawa kesehatan, kabagyan lan kamakmuran.Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-27-2021

    Data kacilakan nuduhake yen luwih saka 76% kacilakan disebabake mung dening kesalahan manungsa;lan ing 94% kacilakan, kesalahan manungsa kalebu.ADAS (Sistem Bantuan Driver Lanjut) dilengkapi sawetara sensor radar, sing bisa ndhukung fungsi sakabèhé nyopir tanpa awak.Mesthi, iku ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-25-2021

    Minpn pengin sampeyan tentrem, bungah, lan katresnan tanpa syarat ing Natal lan tansah.Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-22-2021

    Fungsi safety minangka prasyarat penting kanggo pelanggan otomotif global. Pamrentah ing saindenging jagad wis mrentahake supaya kalebu fitur kayata peringatan keberangkatan jalur (LDW) lan rem darurat otomatis (AEB).New York, 21 Desember 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Reportlinker.com ann...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-22-2021

    Minangka investor mbayar manungsa waé kanggo pratandha saka cooling mati boom mobil bekas, CarMax (KMX) wis siyap kanggo nerbitaké laporan pangentukan kuartal katelu ing Rebo esuk. CarMax saham munggah cedhak titik tuku.Estimasi: Miturut data FactSet, Wall Street ngarepake penghasilan CarMax ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-11-2021

    STMicroelectronics wis ngenalake chip navigasi satelit mobil sing dirancang kanggo nyedhiyakake data lokasi berkualitas tinggi sing dibutuhake dening sistem nyopir canggih.Gabung karo seri Teseo V ST, panrima GNSS kelas otomotif STA8135GA nggabungake mesin pangukuran posisi tri-frekuensi.Iku uga ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-10-2021

    Wiwit Q3 taun 2021, kahanan kekurangan semikonduktor global saya suwe saya ganti saka garis ketegangan lengkap menyang tahap relief struktural.Pasokan sawetara produk chip umum kayata memori NOR kapasitas cilik, CIS, DDI lan elektronik konsumen liyane wis tambah, lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-06-2021

    Situs web anyar minangka lokasi pusat kanggo kabeh informasi produk, katalog, pelatihan, warta, lan sapiturute. Continental wis ngluncurake situs web anyar sing kalebu kabeh bagean panggantos aftermarket kualitas OE Continental, peralatan diagnostik lan solusi inovatif kanggo kendaraan khusus.The...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-03-2021

    Ing taun 1987, Rudy Beckers nginstal sensor jarak pisanan ing donya ing Mazda 323. Kanthi cara iki, garwane ora bakal maneh kudu metu saka mobil kanggo menehi pituduh.Dheweke njupuk paten ing panemune lan resmi diakoni minangka penemu ing taun 1988. Wiwit iku dheweke kudu mbayar 1.000 ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Nov-30-2021

    Ing Tinjauan Transportasi Maritim kanggo 2021, Konferensi Perserikatan Bangsa-Bangsa babagan Perdagangan lan Pembangunan (UNCTAD) ujar manawa kenaikan tarif angkutan kontainer saiki, yen terus-terusan, bisa nambah tingkat rega impor global nganti 11% lan tingkat rega konsumen nganti 1,5% ing antarane saiki. lan 2023. 1#.Amarga kuwat...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Nov-25-2021

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd ngarep-arep bisa ngucapake pangarep-arep sing paling apik kanggo sampeyan ing dina Thanksgiving iki.Muga-muga kabeh kabecikan ing urip sampeyan, ora mung ing Thanksgiving nanging ing taun ngarep.Matur nuwun kanthi tulus kanggo sampeyan, wis dadi pelanggan, kerja sama lan ndhukung saben liyane.Yen sampeyan...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Nov-22-2021

    Hasil pasar semikonduktor global diramalake bakal tuwuh 17.3 persen ing taun iki tinimbang 10.8 persen ing 2020, miturut laporan saka International Data Corp, perusahaan riset pasar.Kripik kanthi memori sing luwih dhuwur didhukung dening panggunaan sing luwih akeh ing ponsel, notebook, server, ...Waca liyane»

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita