• banner
  • banner (2)
  • banner (3)
  • banner (4)

Babagan Minpn

Sugeng Rawuh Minpn

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd. didegaké ing taun 2004, khusus kanggo desain, pangembangan, pabrik lan adol barang-barang elektronik otomotif, kalebu sistem sensor parkir, sistem alarm mobil, sistem pemantauan tekanan ban mobil, sistem deteksi titik buta mobil, tampilan head up mobil sistem lsp. Perusahaan kalebu area 6666 m², kanthi luas pabrik 3600 m²; ana luwih saka 110 karyawan lan luwih saka 20 wong R&D profesional, kanthi kapasitas produksi tahunan dirancang 600, 000 set sistem radar lan 300, 000 set TPMS.

Produk sing ditampilake

PAWARTA

Quanzhou Minpn Electronic Co., ltd was founded in November 2004 Warmly celebrate the successful listing of Minpin Electronics on the “New Third Board” Front Parking Sensor