Diagnostik On-Board

OBD minangka singkatan saka On-Board Diagnostic ing basa Inggris, lan terjemahan Cina yaiku "Sistem Diagnostik On-Board". lan bakal langsung menehi bebaya yen ana kahanan sing bisa nyebabake emisi sing berlebihan ditemokake.Nalika sistem rusak, lampu peringatan malfungsi (MIL) utawa mesin mriksa (Check Engine) aktif, lan sistem OBD bakal nyimpen informasi kesalahan ing memori, lan informasi sing cocog bisa diwaca kanthi bentuk kesalahan. kode liwat instrumen diagnostik standar lan antarmuka diagnostik.Miturut pituduh kode kesalahan, personel pangopènan bisa kanthi cepet lan kanthi akurat nemtokake sifat lan lokasi kesalahan kasebut.

OBD

Fitur OBDII:

1. Wangun saka jog diagnostik kendaraan ndadekake iku 16PIN.

2. Nduwe fungsi transmisi data analisis numerik (DATA LINK CONNECTOR, diarani DLC).

3. Nyawiji kode fault padha lan makna saben jinis kendaraan.

4. Kanthi fungsi recorder driving.

5. Nduwe fungsi kanggo nampilake maneh kode kesalahan memori.

6. Wis fungsi mbusak kode fault langsung dening instrument.

Piranti OBD ngawasi macem-macem sistem lan komponen, kalebu mesin, konverter katalitik, perangkap partikel, sensor oksigen, sistem kontrol emisi, sistem bahan bakar, EGR, lan liya-liyane. OBD disambungake menyang unit kontrol elektronik (ECU) liwat macem-macem informasi komponen sing gegandhengan karo emisi. , lan ECU nduweni fungsi kanggo ndeteksi lan nganalisa kesalahan sing ana gandhengane karo emisi.Nalika ana kegagalan emisi, ECU nyathet informasi kegagalan lan kode sing gegandhengan, lan menehi bebaya liwat lampu kegagalan kanggo ngandhani driver.ECU njamin akses lan ngolah informasi kesalahan liwat antarmuka data standar.


Wektu kirim: Feb-28-2023

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita